Laxsjöns Camping & Friluftsgård

Välkommen • Welcome • Willkommen!

Vår Camping & Friluftsgård ligger vackert belägen på en halvö i Laxsjön – Dalslands kanal.
Mitt i hjärtat av Dalsland. Härifrån är det nära till allt Dalsland har att erbjuda!

Hyr kanoten här!

Med vårt unika läge, mitt i sjösystemet i Dalslands kanal (Upperudsälven) kan vi erbjuda ett av Europas förnämsta paddel-
och fiskevatten. Såväl nybörjare som erfarna har med Friluftsgården som utgångspunkt nästintill obegränsade möjligheter.

Vår kanotflotta består av Tapper-, Inkas- och Hasslekanoter. Vi har även roddbåtar som kan hyras med eller utan utombordsmotor.

Kontakta oss gärna för mer info!

Campingen

På vår camping finns campingtomter av alla slag. Välj om ni vill ligga vid skogskanten, mera öppet eller med sjöutsikt. Alla våra campingtomter har ett säkerhetsavstånd på minst fyra meter mellan vagnarna.

Översiktskarta

Vill ni välja ut en tomt redan nu kan vår översiktskarta vara till hjälp.

Rum/vandrarhemmet

Dubbelrum; 16 m2 och handfat. 4-bäddsrum; 16 m2 och handfat, wc i korridor, dusch i källare. Matlagningsmöjligheter finns i intilliggande lägerkök/TVrum. Lokalen omfattar fullutrustat kök samt matsal/samlingsrum med öppen spis; för ca 40 personer.

Stugor

Stugor är utrustade för självhushåll, dvs kylskåp, spis/kokplatta och husgeråd för det antal personer stugan är avsedd för. I de stugor vatten/toalett/dusch ej finns nyttjar de boende intilliggande servicehus. I servicehusen finns också större kök, tvättstuga m.m.